Termékek Menü

A vicces póló értéke nagyobb, mint gondolnánk

A mai érzelemmentes, anyagias világban a humoros, frappáns ajándékok sokkal értékesebbek számunkra, mint a jól megszokott „hasznos holmik‟.

Hiszen nap, mint nap ezekért gürcölünk, verítékezünk, így, ha valamelyiket ajándékba kapjuk, persze jól esik, de csak annyit jelent, hogy most már a következőért dolgozhatunk. Azonban egy vicces póló, vagy egyéb jópofa holmi, egészen más üzenettel bír. Egyrészt, hogy akitől kaptuk, az ismeri annyira az ízlésünket, hogy tudja, tetszeni fog és megnevettet ezzel. Másrészt, hogy az ajándékozó szánt ránk időt és energiát, hogy a megfelelő ajándékkal lephessen meg.

Ez pedig a mai rohanó világban sokkal többet ér, mint bármi más. A vicces póló hiába, hogy értékben nem nyújt olyan nagyot, mégis jobban megérint és sokszor örülni is jobban tudunk neki, mint egy drága holminak. Hiszen megmosolyogtat és kicsit kiemel a szürke hétköznapokból, amire pedig időnként mindenkinek szüksége van. Vicces póló szinte minden alkalomra ajándékozható, szülinapra, névnapra, kicsengetésre, házavató bulira, lány és legénybúcsúra, karácsonyra, keresztelőre, így érdemes vele kísérletezni.

Hiszen nemcsak egy egy alkalomra szóló valamit adunk át általa, hanem egy nagy mosolyt, amit minden alkalommal elővehetnek, amikor a pólót megpillantják, felveszik, kimossák vagy csak odébb teszik a gardróbban. Valamint a vicces póló egyben egy emlék, illetve egy emlékeztető is arra a személyre vagy azokra személyekre, akiktől kaptuk és egy jó poénról sohasem felejtjük el, hogy honnan is érkezett.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír vicces póló
blog comments powered by Disqus